Contacta'ns:

Models i motlles
per foneria CAD-CAM

Productes

Els productes que Modelbages ofereix són tota mena de models i motlles per a foneria, útils de control, motllos per injecció, prototips, reparacions o modificacions de grans peces metàl•liques i matrius d'estampació de prototip.

El manteniment de models i motlles és un altre dels segells de qualitat de Modelbages des dels seus inicis. Tots els productes i serveis que Modelbages ofereix són d'alta qualitat gràcies a l'alt grau d'especialització i qualificació del seu personal així com l'aplicació dels més avançats sistemes de disseny i mecanitzat CAD-CAM

Models i motlles per a foneria

El principal mercat de Modelbages és la fabricació de models i motlles per a foneria orientats a diferents sectors com l'automoció, l'energètic, o el control de fluids passant per d'altres com són els elements decoratius o estructurals.


Útils i utillatges

Modelbages fabrica diferents tipus d'utillatges amb els materials i les tècniques més adients per a cada projecte.


Reparacions i modificacions

Les reparacions sobre el terreny de trencaments o modificacions de grans peces, com ara motors navals o de generació elèctrica, són una especialitat molt poc comuna que Modelbages pot oferir gràcies a l'experiència i l'alta qualificació dels seu equip humà.


Prototips amb resines epoxi

Modelbages treballa principalment creant prototips amb resines epoxi de baixa densitat, permetent d'aquesta manera un ràpid mecanitzat i alhora un acabat d'alta qualitat.


Prototips amb impressió 3D

Disseny i fabricació de diferents prototips o peces de mostra a partir d'impressió 3D amb material PLA.


Motllos injecció

Fabriquem motllos per injecció d'alumini mecanitzat o a partir de models de fundició d'alumini. Modelbages ofereix el servei coordinat amb el client des del disseny fins a l'entrega del motllo acabat a les instal·lacions del client.


Matrius d'estampació de prototip

Fabricació de matrius d'estampació de prototips per l'estudi de les peces abans de la fabricació de sèries llargues.