Contacta'ns:

Models i motlles
per foneria CAD-CAM

Avís legal

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI CE), informem als usuaris de les dades de l'empresa propietària d'aquesta web:

Responsable

-Denominació Social: Motllos Modelbages S.L.
-CIF / NIF: B66420894
-Nom Comercial: Modelbages
-Domicili Social: Ronda Sant Pere, 336 (P.I. Les Verges) - 08251 – Santpedor (Barcelona)
-Responsable de Seguretat: [Núria Agramunt Manubens] (administracio@modelbages.com)

Contacte

-Telèfon: 938272873
-eMail: administracio@modelbages.com
-Formulari de contacte en línia: http://www.modelbages.com/contactar.htm

Registres:

-Inscrita En el Registre Mercantil de Barcelona: Tom 44590 - Foli 205 - Full B 460721 Inscripció 1
-Registre de Tractaments d'acord amb l'RGPD: Clients / Proveïdors, Agenda, Empleats, Videovigilància i Usuaris web.
-Nom de domini (lloc web): www.modelbages.com

OBJECTE

"Motllos Modelbages SL" (en endavant, "Modelbages"), responsable del lloc web, posa a disposició dels usuaris el present document amb el qual pretén donar compliment a les obligacions disposades en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE), així com informar a tots els usuaris del lloc web respecte a quines són les condicions d'ús del mateix.

Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d'usuari, comprometent-se a l'observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fora d'aplicació.

"Modelbages" es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d'informació que pogués aparèixer al lloc web, sense que hi hagi obligació de pre-avisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com suficient amb la publicació al lloc web.

PROTECCIÓ DE DADES

"Modelbages" es troba profundament compromès amb el compliment de la normativa espanyola de protecció de dades de caràcter personal, i garanteix el compliment íntegre de les obligacions disposades, així com la implementació de les mesures de seguretat disposades en l'art. 9 de la Llei 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i el seu Reglament de Desenvolupament, així com per al compliment del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) (UE) 2016/679. De conformitat amb aquestes normatives, informem que la utilització de la nostra pàgina web requereix que se'ns facilitin certes dades personals a través de formularis de registre o contacte, o mitjançant l'enviament de correus electrònics, i que aquests seran objecte de tractament per "Modelbages". L'enviament d'aquestes dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé aquest consentiment és de caràcter revocable. Més informació a la nostra "Política de Privacitat".

PROPIETAT INTEL·LECTUAL, NORMATIVA I FÒRUM

El lloc web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, text i / o gràfics són propietat de "Modelbages" o, si s'escau disposa de llicència o autorització expressa per part dels autors.

Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial, així com inscrits en els registres públics corresponents, i no es permet la reproducció i / o publicació, total o parcial, del lloc web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, difusió, modificació o transformació, sense el permís previ i per escrit del mateix.

Els dissenys, logotips, text i / o gràfics aliens a "Modelbages" i que poguessin aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar respecte a aquests. En tot cas, "Modelbages" compta amb l'autorització expressa i prèvia per part dels mateixos. "Modelbages" reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual, no implicant el seu sol esment o aparició en el lloc web l'existència de drets o responsabilitat alguna del prestador sobre els mateixos, com tampoc respatller, patrocini o recomanació per part del mateix.

L'usuari pot utilitzar el material que aparegui en aquest lloc web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb fins comercials. "Modelbages" vetllarà pel compliment de les anteriors condicions, com per la deguda utilització dels continguts presentats a les seves pàgines web, exercitant totes les accions civils i penals que li corresponguin en el cas d'infracció o incompliment d'aquests drets per part de l'usuari.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents Condicions d'Ús del lloc web es regeixen en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola. L'idioma de redacció i interpretació d'aquest avís legal és l'espanyol. Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà d'aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Barcelona.